Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

Kemični pilingi

  Kemični piling je eden izmed najbolj pogostih samostojnih in sodobnih kozmetičnih postopkov in eden najučinkovitejših postopkov za izboljšanje stanja kože.

  Zato je izredno pomembno razumeti vso moč in koristnost pilingov, njihovo  učinkovitost za reševanje  različnih  problemov kože, ki so odvisne od tipa in trenutnega stanja kože, starosti pacienta in zastavljenih ciljev.

  Kemični pilingi  HL  so aktivni pilingi-serumi, ki temeljijo na visoko kakovostnih sestavinah naravnega izvora, ki dajejo vidne pozitivne rezultate.

  Namenjeni so za odstranjevanje znakov staranja: gubic, hiperpigmentaciji, hiperkeratoze (zadebelitev kože)  ter reševanje drugih kožnih težav  kot so: razširjeni kapilare, acne, postakne, seboreja in drugih.

  HL pilingi-serumi so diferencirane  po svojemu namenu, sestavinah, pH  ter koncentraciji, torej samo  s strokovnim izborom specialista lahko zagotovimo zastavljen rezultat.

  Pilingi se razlikujejo po jakosti  zaradi različne koncentracije in razmerja med alfa ter  beta – hidroksi  kislinami.  So označeni  z rimskimi številkami od I do V. 

  Del unikatne recepture so rastlinski ekstrakti in stabilizirana oblika vitamina C, ki omogočajo pozitivno stimulacijo kože BREZ izrazitih stranskih učinkov (rdečica, luščenje, nelagodje).

  Glavne sestavine: sadne kisline (AHA), salicilna kislina, retinol, antioksidanti (npr. C vitamin), rastlinski izvlečki.

  Kontaktirajte nas

  Aristotel Krško
  Kolodvorska ulica 7a
  8270 Krško
  07 49 03 000
  07 49 03 001
  info@aristotel.si

   

  Aristotel Novo mesto
  Gubčeva ulica 22
  8000 Novo mesto
  07 33 82 002
  07 33 14 290
  infonm@aristotel.si

  Uradni podatki

  Aristotel, zdravstveni center d. o. o.
  Ulica Ilije Gregoriča 18a
  8270 Krško
  Davčna številka 56195630
  Matična številka 1274040

  Več podatkov »