Ortopedska ambulanta

Kaj pomeni beseda ortoped?

Ortoped je zdravnik specialist, ki se ukvarja  z boleznimi in poškodbami gibal, predvsem z nepravilnostmi v strukturi kosti in sklepov.

Kdaj se odločiti za obisk pri ortopedu?

Ortopeda obiskati v primeru, če se pojavijo bolečine pri sedenju, ležanju, hoji, če imate težave z hrbtenico, sklepi, kostmi ali vezmi, potem smo za vas pravi naslov mi ortopedska ambulanta v Aristotel zdravstvenem centru.

Najbolj pogoste ortopedske težave, ki se pojavljajo so predvsem bolečine v hrbtenici, težave v kolenih, gležnjih, artritis, teniški komolec, Ahilova tetiva, težava z ramenskim obročem …..,če se vam pojavlja katera od teh naštetih ortopedskih težav, potem se zglasite pri našem ortopedu dr . Mitja Machtigu, doktorju medicine specialist ortopedu.

Vsaka bolečina, ki se pojavi še ne pomeni nekega bolezenskega stanja ali nekšne okvare, so pa lahko te bolečine nekakšen prvi znak ortopedskih težav. Pri ortopedskih težavah je pomembno, da se pravočasno ukrepa – torej da se pride do ortopeda v čim krajšem času.

V našem zdravstvenem centru vam nudimo hiter pregled pri ortopedu. Z obiskom pri ortopedu vam nudimo pregled, diagnostiko in zdravljenje, ki je lahko tudi neoperativno. (lokalna aplikacija zdravila v sklep, fizikalna terapija)

Potek zdravljenja pri ortopedu

Potek zdravljenja pri ortopedu

Z obiskom pri ortopedu si zagotovite hiter pregled, nasvet, diagnosticiranje ter zdravljenje vaših težav.

Pri vseh ortopedskih težavah je pomembno , da ne odlašate z obiskom pri ortopedu, ampak da ukrepate pravočasno in pridete na pregled, takoj ko se pojavi kakeršnakoli ortopedska bolečina, tudi če bolečina traja že dlje časa.

Na osnovi ortopedskega pregleda, ortoped ugotovi nadaljno diagnostiko ter potek zdravljenja, ki je lahko neoperativno ali po potrebi operativno.

V obeh primerih zdravljenja se ortoped z vami pogovori o primernem načinu izvedbe zdravljenja za vase trenutno stanje.

Zdravstvene storitve pri ortopedu

  • Ortopedski pregled
  • Infiltracija sklepa s hialuronsko kislino
  • Injiciranje zdravila v sklep ali mehka tkiva
  • Punkcija sklepa
  • Proti bolečinska blokada sklepa
  • Pridobitev drugega mnenja

Prav tako lahko pri nas izkoristite možnost zdravljenja z fizioterapijo.

Prednosti samoplačniškega pregleda pri ortopedu

  • Ugodne cene
  • Ni čakalnih vrst - s tem se izognete ,da bi vaša bolečina postala kronična
  • Prejmete pisno mnenje specialista ortopeda