Estetska manikura in pedikura

Nikolina Kopren
medicinska kozmetičarka
Sonja Gorjup
kozmetični tehnik
Edita Avbar
kozmetičarka

Naročanje: 07 49 03 000

mani_pedi_2 2.jpg

V Zdravstvenem centru Aristotel poskrbimo da so vaše roke urejene in negovane. Izvajamo sistem naravne nege rok z izdelki Jessica. Individualno izberemo primerno terapijo za ohranitev naravnih nohtov, hkrati pa poskrbimo tudi za tanjše in krhkejše nohte s permanentnim lakiranjem Jessica/CND.

Osnovna nega rok

Odstranimo in uredimo obnohtno kožico, negujemo obnohtje, pokrajšamo nohte, izvedemo piling, masko in masažo rok.

Estetska pedikura

Odstranimo poroženelo kožo in lažje dostopne otiščance, krajšamo in oblikujemo nohte, čiščenje obnohtne kanale, izvedemo masažo stopal in svetujemo domači negi in preventivnih ukrepih.

Lakiranje

Ustrezno glede na stanje vašega nohta izberemo podlak, nato nanesemo barvo po vaši izbiri in še zaključni nadlak. Ustrezna predpriprava nohta s podlakom je bistvenega pomena, saj le tako lahko dosežemo izboljšanje in krepitev naravnih ali poškodovanih nohtov.

Jessica/CND permanentno lakiranje (gelish)

Gre za postopek permanentnega lakiranja, ki je primeren za vse, ki nimate časa posvečati pozornosti negi svojih nohtov, saj je obstojen dalj časa, hkrati pa nohte dodatno okrepi.

Odstranjevanje permanentnega laka ali gela

Nudimo strokovno odstranitev permanentnega laka ali gela, saj se zavedamo, da je način odstranitve lahko bistven pri ohranjanju in preprečevanju poškodb nohtov.

E-novice