Injekcijski posegi

Botoks

Napeta gladka koža v področju prej obstoječih gub.

Polnila

Vsebnost vode je ključnega pomena za lep in zdrav videz kože. Hialuronska kislina (HA) zavira izgubo tonusa in nastajanje gub in je pričakovana starostna sprememba. HA je ogljikov hidrat, glavni namen katerega je, da veže vodo v tkivih. Nivo HA, ki se tvori v našem organizmu, je ključnega pomena in s starostjo intenzivno upada.

Polnila oz. filerji Juvederm© (Allergan) vsebujejo stablizirano hialuronsko kislino, ki omogoča dolgotrajni učinek pri lokalnem injeciranju polnila (v ustnice, gube).

Učinek po injeciranju polnila lahko traja 8 do 12 mesecev. Trajnaje učinka je odvisno od tipa staranja, starosti in nenazadnje načina življenja. Postopek se po potrebi ponovi.

Odpravljanje prekomernega znojenja

Lokalna hiperhidroza je povečano ali prekomerno potenje v nekaterih telesnih regijah, kot so pazduhe, dlani, podplati, obraz in dimlje.

Vistabel se uporablja tudi za odpravljanje tovrstne težave, saj zavira prekomerno delovanje žlez znojnic. Postopek se lahko ponovi 2-3 krat letno. Količina injeciranih enot, mesto aplikacije preparata in frekvenca pa je zelo individualna.

Rezultat zagotovi izboljšanje kvalitete življenja pacienta.