Dvig obraza s PDO nitkami

Hollywoodska skrivnost lepega videza

Težko si razložimo skrivnost dobrega videza zvezd z velikega platna, ki tudi v svojih 50-ih in 60-ih izgledajo bolje kot nekatere dvajset-letnice, pri tem pa nimajo vidnega izdajalskega reza pred ušesom oz. nenavadnega, zapotegnjenega izraza, značilnega za operativni poseg.

  • Mladosten in naraven videz 
  • Neinvaziven poseg 
  • Brez vidnih rezov 
  • Dolgotrajen učinek
PDO nitke

PDO nitke so iz snovi, ki jo v šivih uporabljajo v srčni kirurgiji. Sčasoma se razgradijo in spodbudijo naravne proscese kolageneze in tako vidno pomladijo predele, kamor jih vstavimo. Uporabljamo nitke s kaveljci, s katerimi dvignemo obraz in nitke brez kaveljcev, s katerimi podložimo kožo in ustvarimo videz računalniške retuše. Z njimi lahko poudarimo ličnice, spodnjo čeljust ali napolnimo ustnice.

PDO nitke

Dajemo jih lahko praktično povsod, kjer se pojavljajo gravitacija in gube. Najpogostejša uporaba je na obrazu, kjer jih lahko uporabljamo tudi za dvig obrvi. Na telesu lahko z njimi zbrišemo gube na dekolteju, rokah, trebuhu, okoli kolen. 

  • Trajanje posega: 10–30 min
  • Okrevanje: Brez okrevanja 
  • Cena: odvisna od tipa in št. nitk
PDO nitke - Hollywoodska skrivnost lepega videza

Nitke se po določenem času razgradijo, učinek pa je viden leto in pol. Posegi potekajo v lokalni anasteziji in trajajo do pol ure. Po posegu ni potrebno okrevanje, le nekaj dni ležanja na hrbtu in izogibanje pretirani mimiki ter masažam, oziroma savni. Zapletov ni in tudi morebitne podpludbe se zlahka skrijejo s korektorjem.

Tea Jedlovčnik, dr. med.
specialistka plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije
Matija Čakar
dipl. zdravstvenik

Za več informacij in naročila pokličite na telefon:

07 49 03 000

E-novice