KK 07 49 03 000 NM 07 33 82 002

Profesionalna medicinsko-kozmetična nega obraza

Tea Jedlovčnik, dr. med.
specialistka plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

V estetiki Aristotel Vam nudimo profesionalno nego obraza z izdelki HL, ki je cenjena na področju estetske in dermatološke obravnave kože.

Vsi postopki so prilagojeni tako za moško kot za žensko kožo, za stranke različnih starosti.

HL Always active je specializirano izraelsko kozmetično podjetje, ki ponuja kozmetične izdelke za profesionalno in domačo uporabo ter ustrezno nego za vse tipe kož in nekatere bolezni kož (akne, seboroični dermatitis, seboreja, rozacea, hiperpigmentacije in drugo).

Atravmatsko čiščenje kože

Atravmatsko čiščenje kože

Je primeren za vse tipe kož kot začetni postopek, saj z njim pripravimo kožo za nadaljne posege (kozmetična nega, mezoterapija, laser in drugo). Nega je primerna predvsem za mastno kožo z razširjenimi porami, komedoni, aknami, problematično in tudi občutljivo kožo. Prednosti tega postopka so takoj opazne spremembe: zožanje por, pomirjanje vnetnih sprememb na obrazu, koža je gladka in sije. Hkrati je postopek edinstven zaradi atravmatičnega pristopa (brez vroče pare in stiskanja) in visokega antiseptičnega delovanja.

Glavne sestavine: sadne AHA kisline, kafra, salicilna kislina, antiokstidanti, vitamin C, izvlečki rastlin (zeleni čaj, smokva in druge).

Trajanje posega: 60 minut

Renew lifting

Renew lifting

Nega za preventivo pred staranjem kože. Postopek je primeren za kožo z upadlim tonusom in starostne spremembe (gubice, hiperpigmentacije poljubnega izvora in drugo). Neposredno pripomore k napetosti in čvrstosti kože. Uporabljamo preparate iz linije ABR, ki omogočajo lifting učinek in pospešijo obnovitvene procese v koži.

Glavne sestavine: sadne kisline (jabolčna, mlečna, glikolna, citronska, vinska), salicilna kislina,  retinol (vitamin A), ekstrakt zelenega čaja, E in B vitamina, olje jojobe in ekstrakt ginkgo biloba.

Trajanje: 60 – 80 minut 

Kemični pilingi

Kemični pilingi

Kemični piling je eden izmed najbolj pogostih samostojnih in sodobnih kozmetičnih postopkov in eden najučinkovitejših postopkov za izboljšanje stanja kože.

Zato je izredno pomembno razumeti vso moč in koristnost pilingov, njihovo  učinkovitost za reševanje  različnih  problemov kože, ki so odvisne od tipa in trenutnega stanja kože, starosti pacienta in zastavljenih ciljev.

Kemični pilingi  HL  so aktivni pilingi-serumi, ki temeljijo na visoko kakovostnih sestavinah naravnega izvora, ki dajejo vidne pozitivne rezultate.

Namenjeni so za odstranjevanje znakov staranja: gubic, hiperpigmentaciji, hiperkeratoze (zadebelitev kože)  ter reševanje drugih kožnih težav  kot so: razširjeni kapilare, acne, postakne, seboreja in drugih.

HL pilingi-serumi so diferencirane  po svojemu namenu, sestavinah, pH  ter koncentraciji, torej samo  s strokovnim izborom specialista lahko zagotovimo zastavljen rezultat.

Pilingi se razlikujejo po jakosti  zaradi različne koncentracije in razmerja med alfa ter  beta – hidroksi  kislinami.  So označeni  z rimskimi številkami od I do V. 

Del unikatne recepture so rastlinski ekstrakti in stabilizirana oblika vitamina C, ki omogočajo pozitivno stimulacijo kože BREZ izrazitih stranskih učinkov (rdečica, luščenje, nelagodje).

Glavne sestavine: sadne kisline (AHA), salicilna kislina, retinol, antioksidanti (npr. C vitamin), rastlinski izvlečki.

Rehabilitacijska procedura

Rehabilitacijska procedura

Terapija rehabilitacije pospešuje normalizacijo stanja kože po pilingih, laserskih posegih, omogoča globinsko vlaženje in celjenje ter zmanjšuje možnosti stranskih učinkov po pilingih (luščenje, eritem, srbečica, oteklina). Preprečuje tudi nastanek posttravmatske hiperpigmentacije.

Glavne sestavine: A, E, K vitamini, gamma linolenska maščobna kislina, ekstrakt bioaktivne Aloe vera, hidroliziran elastin in kolagen, fitokompleks (ekstrakti rastlin) in mlečni proteini.

Trajanje: 30 minut

Anti-age lifting procedura

Anti-age lifting procedura

Sodobna nega s fitoestrogeni, ki omogoča preventivo pred staranjem kože. Nega je primerna za različne tipe kož. 

Priporoča se za kožo z znižanim tonusom, gubicami, pigmentnimi nepravilnostmi, kot preventiva pred starostnimi spremembami. Nega je priporočljiva kot del strokovnenga anti-age programa. Koža po negi bo napeta, gladka in sijoča.

Ekskluzivne sestavine spodbujajo sintezo vlaken kože (elastina, kolagena), obnavljajo epidermis (povrhnjico kože), izboljšujejo strukturo kože. Fitoestrogeni so kompleksi rastlinskega izvora, ki imajo antioksidantni in regeneracijski učinek.

Glavne sestavine: sadne kisline, fitoestrogeni (rastlinski izvlečki rdečega grozdja, soje in rdeče detelje), retinol, ekstrakt spiruline, hamamelisa, koščic grozdja.

Trajanje: 60 – 80 minut 

Vitalise vlažilna procedura

Vitalise vlažilna procedura

Hidratacijska nega s hialuronsko kislino in kompleksom rastlinskih olj. Nega je primerna za vse tipe kož, še posebej za kožo, ki kaže znake dehidracije. Z njo dosežemo občutek udobja, koža je sveža in napeta, občutka zategovanja pa izveni.

Glavne sestavine: hialuronska kislina, sadne kisline (mlečna AHA kislina), vitamini A, C, E, rastlinska olja (brazilskega oreščka, borage, kukui, macadamia), izvleček zelenega čaja.

Trajanje: 60 min

Platinum procedura

Platinum procedura

Procedura, ki je prilagojena trenutnemu stanju vaše kože. Zaporedje in elemente procedure priredimo posebej za Vas, tako da bodo le-ti prilagojeni starosti, tipu kože in pričakovanjem. Obenem Vam tudi svetujemo, katere preparate je za Vas primerno uporabljati pri domači negi, s čimer podaljšamo dosežen rezultat.

Trajanje: 60 min

Antikuperozna procedura

Antikuperozna procedura

Procedura je namenjena strankam z nežno, občutljivo ter razdraženo kožo, kožo z razširjenimi površinskimi kapilarami ali celo s kuperozo ali rozaceo v stabilni fazi. Priporočamo jo tudi kot rehabilitacijsko proceduro po estetskih posegih (laser, kemični piling) in rehabilitacijsko proceduro po poškodbah kože zaradi sončenja. Glavni namen procedure je odpravljanje rdečice, ožanje razširjenih kapilar, vlaženje in pomiritev razdražene kože.

Glavne sestavine: Vitamini K, H, E, alantoin, bisabolol, jojobino olje, ekstrakt mandlja, Aloe vera, kamilice, ingverja, nenasičene maščobne kisline.

Trajanje: 60 minut

Express nega obraza

Express nega obraza

Ste v stiski s časom, nimate časa za daljše posege, kljub temu pa potrebujete nego? Ta procedura vam hitro povrne lep videz in sijaj kože. Površinski neinvazivni piling ter vlažilna ali hranljiva maska z aktivnimi rastlinski izvlečki nahrani vašo kožo in ji povrne svež videz.

Glavne sestavine: sadne AHA kisline, rastlinski izvlečki (sojino olje, bioaktivni Aloe vera barbadens).

Čas trajanja: 40 min

Express nega obraza z masažo

Express nega obraza z masažo

Express nega z masažo za dodatno sprostitev. Ta procedura vam hitro povrne lep videz in sijaj kože. Intenzivna masaža in vlažilna maska z aktivnimi rastlinskimi izvlečki nahrani vašo kožo in ji povrne svež videz.

Glavne sestavine: sadne AHA kisline, rastlinski izvlečki (sojino olje, bioaktivni Aloe vera barbadens).

Čas trajanja: 50 min

Pregled s svetovanjem

Pregled s svetovanjem

Nudimo vam tudi strokovni posvet z strokovnjakinjo na področju estetske obravnave kože.

E-novice