Predstavitev

Diagnostični laboratorij zdravstvenega centra Aristotel deluje po nadzornem vodstvu Zvjezdane Vlahović, mag. med. biokemije; specialistka medicinske biokemije, organizacijske vodje Nuše Petrovič, mag. mol. funkc. biol; specializantka biokemijske medicine in dveh laboratorijskih delavk Katje Simončič, dipl. inž. biom. lab. in Maje Weiss, dipl. inž. biom. lab.

Izvajamo biokemijske, hematološke in del imunokemijskih preiskav krvi, urina in blata.

Za preostale imunokemijske in veliko specifičnih preiskav, katerih v našem laboratoriju ne izvajamo, krvne vzorce preko kurirja pošiljamo v Adria Lab laboratorijska diagnostika d.o.o. (Celje).

Poleg osnovnih preiskav blata kot je prisotnost krvi v blatu, je na voljo še veliko več preiskav, zaradi katerih sodelujemo z NLZOH Celje. Z njihovo pomočjo vam lahko zagotovimo katerokoli preiskavo blata, urina in tudi brisa.

Naš laboratorij deluje z namenom zagotavljanja storitev s področja diagnostike v zdravstvu. Strokovnost, natančnost in učinkovitost so lastnosti, brez katerih ni mogoče pridobiti zanesljive laboratorijske izvide, zato si vsakodnevno prizadevamo biti prav to. Ker znotraj laboratorijskega tima vlada medsebojno razumevanje in sožitje, so naše storitve za paciente izvedene kakovostno. To lahko potrdimo, saj smo bili deležni že veliko pohval, kar nam je v veliko zadovoljstvo.

Laboratorij ima dovoljenje za opravljanje preiskav laboratorijske biomedicine, ki ga je izdalo Ministrstvo za Zdravje (št. dovoljenja: 0600-99/2017-11).