Certifikat kakovosti ISO 9001

6. 10. 2020

Naše paciente in širšo javnost obveščamo, da je dne 30.09.2020 Aristotel zdravstveni center Krško uspešno opravil postopek certifikacije za sistem vodenja in s tem pridobil certifikat kakovosti ISO 9001:2015. Le-ta potrjuje, da imamo v centru vzpostavljen in ustrezno vzdrževan sistem vodenja, ki izpolnjuje zahteve navedenega standarda.

Kakovostno in strokovno delo, zadovoljni zaposleni, timsko delo, inovativnost, družbena odgovornost, medsebojno spoštovanje in zaupanje ter etičnost so naše vrednote, za katere se zavzemamo že več kot dvajset let – sedaj pa smo jih le še potrdili tudi z zunanjo certifikacijsko presojo. Na to priznanje smo se pripravljali eno leto s pomočjo odlične ekipe svetovalnega podjetja za sisteme vodenja Kakovost 2000, d.o.o. iz Novega mesta. Strokovno, neodvisno in nepristransko pa nas je presojal Slovenski institut za kakovost in meroslovje Ljubljana.

Zaveza ob pridobitvi certifikata kakovosti ni samo ohranitev kakovostnega dela, ampak venomerno izboljševanje na vseh področjih našega delovanja.

E-novice