Urološka ambulanta - Novo v Aristotlu!

26. 8. 2019

Cenjene stranke našega zdravstvenega centra Aristotel obveščamo, da s septembrom 2019 začenja delovati nova specialistična ambulanta na področju urologije. Nosilec zdravstvene dejavnosti urologije je priznan slovenski zdravnik Franc Kramer, dr. med., spec. urolog redno zaposlen v UKC Maribor. Zdravstvena dejavnost zajema splošno področje urologije, tako diagnostiko kot tudi zdravljenje. Zdravnikovo ožje področje je zdravljenje moške urinske inkontinence.

Obisk pri urologu je priporočljiv pri težavah v zvezi z uriniranjem, motnjah erekcije oziroma ko sumimo, da gre za bolezni sečil ali moških spolovil.

Informacije glede naročanja, storitev in cen, si lahko pogledate na zavihku Urološka ambulanta.

Franc Kramer, dr. med., specialist urolog je bil rojen v Novem mestu, kjer je obiskoval gimnazijo, nato Medicinsko fakulteto  v Ljubljani  ter se februarja 1998 zaposlil v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec. Po opravljenem strokovnem izpitu je pričel s specializacijo iz urologije ter jo leta 2004 opravil s pohvalo. Kot specialist urolog je bil zaposlen v SB Slovenj Gradec na Oddelku za urologijo do leta 2016, sedaj pa dela v UKC Maribor na Oddelku za urologijo.

Njegovo klinično delo obsega vsa splošna področja  urologije (diagnostiko in zdravljenjem), posebej pa laparoskopijo in urinsko inkontinenco, pri čemer izvaja večino laparoskopskih uroloških posegov  in operativno zdravljenje  moške urinske inkontinence. 

Zdravnik specialist urolog Franc Kramer je član Združenja urologov Slovenije,  član Evropskega urološkega združenja, svetovnega in mediteranskega združenja za inkontinenco ter Slovenskega združenja za spolno medicino. Prav tako je član Razširjenega strokovnega kolegija za urologijo in nadzorni zdravnik pri Zdravniški zbornici Slovenije ter glavni mentor za specializante s področja urologije.

E-novice