Obvestila

Ordinacijski čas ambulante za MDPŠ Krško

Spoštovane poslovne partnerje in posameznike obveščamo, da bo ambulanta medicine dela, prometa in športa v Krškem, zaradi dopusta in praznikov, zaprta od ponedeljka, 24. decembra 2018 do srede, 2. januarja 2019.

Vljudno prosimo, da za vse informacije in naročila pokličete ambulanto medicine dela, prometa in športa v Krško v delovnem času, objavljenem na spletnih straneh ambulante, na tel.: 07 49 03 000, int 2.

Za razumevanje se zahvaljujemo.

Ordinacijski čas ambulant družinske medicine med prazniki

Spoštovane paciente obveščamo, da bodo ambulanta splošne medicine Željko Pleša, dr.med., spec. spl. med. in družinske medicine Jelena Raković, dr.med., spec. druž. med., v ponedeljek, dne 24.12.2018 in ponedeljek, 31.12.2018 izjemoma ordinirale od 7. do 14. ure. 

Lucia Koritnik Hanuščaková, dr.med., spec. druž. med. bo od 24.12.20108 do 4.1.2019 odsotna zaradi dopusta. Nadomeščata jo kolega v njunem delovnem času.

Vljudno prosimo, da za vse informacije in naročila pokličete ambulanto v delovnem času, objavljenem na spletnih straneh ambulante, na tel.: 07 49 03 000, int 1.

Za razumevanje se zahvaljujemo.

Cenik storitev ARISTOTEL

Vabimo Vas, da si ogledate naš cenik storitev in nas pokličete za več informacij in naročanje.

Kontrolni zdravstveni pregledi voznikov

Obveščamo vas, da kot pooblaščeni izvajalec zdravstvene dejavnosti za izvajanje kontrolnih zdravstvenih pregledov voznikov motornih vozil in zdravstvenih pregledov kandidatov za voznike motornih vozil, ki jim je bilo izrečeno prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja opravljamo za geografski območji OE Krško in OE Novo mesto ZZZS.