Obvestila

Nova ambulanta družinske medicine

Obveščamo Vas, da je Aristotel, zdravstveni center d.o.o. v februarja 2019 prejel obvestilo, da je uspešno kandidiral na lanskoletnem razpisu ZZZS, na podlagi katerega lahko razširi  program ambulante splošne/družinske medicine v obsegu 1,00 tima. To pomeni, da bo naš zdravstveni center poleg že obstoječih dveh koncesijskih družinskih ambulant izvajal z letom 2019 še dodatno tretjo ambulanto družinske medicine. Nosilka zdravstvene dejavnosti je zdravnica Jelena Raković, dr. med. specialistka družinske medicine. S podelitvijo tretje koncesije so se sprostile omejitve pri vpisu novih pacientov, zato Vas vljudno vabimo k izbiri naše zdravnice Jelene Raković, dr. med. specialistke družinske medicine za vašo osebno zdravnico. Vse podatke glede naročanja, ordinacijskega časa in ostalega dobite z izbiro te povezave.

Pediatrična ambulanta v Aristotlu

V februarju 2019 odpiramo novo specialistično ambulanto na področju pediatrije. Nosilec pediatrične dejavnosti je zdravnik Goran Cocojević, dr. med., specialisti pediater. Vljudno vabljeni mladi pacienti, ki potrebujete oziroma želite dodatni specialistični pediatrični pregled. Zdravnik Goran Cocojevič, dr. med., specialist pediatrije se ponaša z 18-letnimi delovnimi izkušnjami in v tem obdobju se je še posebej specializiral za obravnavo pacientov z akutnimi in kroničnimi boleznimi dihal ter z gastroenterološkimi in nefrološkimi težavami. Več podatkov glede storitev, naročanja in ostalega dobite z izbiro te povezave.

Pacientove pravice

Skladno s 57. In 58. členom Zakona o pacientovih pravicah (ZPacP) z dne, 11.02.2008, (Uradni list RS, št 15/2008) obveščamo paciente, da je pristojna oseba za sprejemanje in obravnavo zahteve za prvo obravnavo kršitve pacientovih pravic v Aristotel, zdravstvenem centru d. o. o. direktorica Darja Čakar, dosegljiva na telefonski številki  07 49 03 000 oziroma e-naslovu darja.cakar@aristotel.si.

Kontrolni zdravstveni pregledi voznikov

Obveščamo vas, da kot pooblaščeni izvajalec zdravstvene dejavnosti za izvajanje kontrolnih zdravstvenih pregledov voznikov motornih vozil in zdravstvenih pregledov kandidatov za voznike motornih vozil, ki jim je bilo izrečeno prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja opravljamo za geografski območji OE Krško in OE Novo mesto ZZZS.