Terapevtske tajske masaže Siam

Wanpen Ruchada

Za več informacij in naročila pokličite na telefon:

07 49 03 000 ali 041 920 176

 od - do
pon - pet9.00–20.00
sob9.00–12.00 (po dogovoru)
tajski-masazni-salon01.jpg

Wanpen Ruchada vas vabi v tajski masažni salon Siam

Sprejela vas bo z nasmehom, saj SIAM, sicer staro ime za Kraljevino Tajsko, pomeni nasmeh. V njihovo kulturo je vtkan, ker so se Tajci v starodavnih časih namesto izrečenega pozdrava drug drugemu enostavno nasmehnili.

Wanpen Ruchada vas vabi v masažni salon Siam. Tu gre za staro kulturo, ki poleg kulinarične pestrosti hrani večtisočletna znanja tradicionalne masaže Wat Pho. Tajska masaža temelji tudi na jogi, katera je skupaj z budizmom prispela iz Indije na Tajsko pred več kot 2500 leti.

Obiščite nas in doživite dotik tradicije na lastni koži!

Dobrodošli!

masaza-s-tajsko-jogo03-v-obrez.jpg

Terapevtska masaža s tajsko yogo

Traja 50, 70 ali 90 minut in se izvaja na tleh. Stranka je oblečena v naša udobna oblačila iz naravnih materialov (tradicionalne tajske ribiške hlače in majico s kratkimi rokavi). Tehniko masiranja lahko opišemo z izrazi kot so gnetenje, raztezanje, krožni in vzdolžni gibi, vzvodi, uporaba teže celotnega telesa. Pričakujete lahko dokaj intenzivno fizično izkušnjo. Prepustite se izkušenim prijemom in se odzovite z zaupanjem in sproščenostjo.

masaza-z-aromaticnimi-olji01-v-obrez.jpg

Terapevtska masaža z aromatičnimi olji

Traja 50, 70 ali 90 minut in se izvaja na tleh, ob uporabi olj na golo kožo pa se trenje temu primerno zmanjša. Je zelo prijetna in sproščujoča in tisti, ki se radi razvajate na način, da od ugodja predete kot mačka, ne iščite več naprej. Naoljeni prsti bodo drseli po vašem telesu in izrisali mapo limfnih in energetskih kanalov. Po masaži vas čaka prijetna prha in poživljajoč čaj in tako se boste zares počutili kot novi. 

masaza-s-toplimi-zelisci01-v-obrez.jpg

Terapevtska masaža s toplimi zelišči

Traja 60 ali 90 minut in se izvaja na tleh ob uporabi dveh svitkov, ki sta napolnjena z izbranimi zelišči. Prej ju segrejemo v parniku, da podobno kot pri čaju zelišča oddajo svoje substance. S pomočjo krožnih in vzdolžnih gibov se naravne snovi skozi kožo vpijejo v vaš organizem. Masiranje, raztezanje, vzvodi in ostali tradicionalni strokovni prijemi so sestavni deli tovrstne masaže. Da, tudi Tajci imajo svoje tete Pehte in Kosobrine. 

masaza-obraza04-v-obrez.jpg

Terapevtske delne masaže

Morda nimate časa na pretek, morda čutite lokalno bolečino, ali pa si želite vsaj za trenutek uiti v svet miru in tišine. V ta namen imamo za vas pripravljene DELNE MASAŽE, ki so krajše in cenejše. Trajajo 30 minut. Izbirate lahko HRBET IN ROKE ali OBRAZ IN ROKE ali pa izrazite svojo željo, kateremu delu naj se maserka bolj posveti. 

refleksna-masaza-stopal03-v.jpg

Refleksna masaža stopal

Velika modrost počiva v REFLEKSNI MASAŽI STOPAL. Kdor zna pritisniti na “prave gumbe” in s pomočjo živčnega spleta sprožiti procese deblokade najrazličnejših energetskih ali fizičnih motenj, pozna resnične skrivnosti delovanja človeškega organizma. Ta masaža je za sladokusce, ki imajo izostren čut za svoje telo. Za prebujanje vseh skritih kotičkov vaših stopal bo potrebno 40 minut, če pa si privoščite še dodatnih 10 minut, vam bodo hvaležne roke ali obraz. 

Terapevtska tajska masaža je lahko tudi odlično darilo. 

Podarite darilni bon! 

E-novice

Ambulante Krško

ARISTOTEL Krško
Kolodvorska ulica 7a
8270 Krško
07 49 03 000
info@aristotel.si
aristotel.si

Uradni podatki

ARISTOTEL, zdravstveni center d. o. o.
Ulica Ilije Gregoriča 18a
8270 Krško
ID za DDV: SI56195630
IBAN: SI56 6000 0000 0235 490 (LON d. d.)

IBAN: SI56 0315 5108 7549 280 (SKB d. d.)

IBAN: SI56 1010 0005 8431 243 (Intesa Sanpaolo d. d.)