Tradicionalna terapevtska tajska masaža

Thonglang Tuphila
licencirana tajska maserka s certifikatom Thai traditional massage certificate

Za naročilo nas pokličite na 07 49 03 000 ali nam pišete na info@aristotel.si 

Dan

Čas

od ponedeljka do petkapo dogovoru
Tradicionalna terapevtska tajska masažaTrajanjeCena (€)
Terapevtska masaža s tajsko jogo60 min39,00
Terapevtska masaža s tajsko jogo90 min56,00
Terapevtska masaža z vročim oljem60 min45,00
Terapevtska masaža s tajsko jogo in oljem70 min53,00
Terapevtska masaža s tajsko jogo in oljem90 min64,00
Terapevtska aroma masaža s tajsko jogo  60 min49,00
Terapevtska aroma masaža s tajsko jogo 90 min64,00
Terapevtska masaža z vročimi kamni80 min59,00
Terapevtska masaža obraza, vratu in lasišča30 min28,00
Terapevtska masaža hrbta30 min28,00
Terapevtska masaža stopal50 min35,00
Pad-3.jpeg

Tradicionalna terapevtska tajska masaža

Privoščite si sproščajočo tajsko masažo, ki bo vaše telo, čute, misli in duha zlila v popolno harmonijo. Masaža vam bo pomagala ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, napolnila vas bo s svežo energijo, vaše telo se bo sprostilo, misli pa uravnovesile. Masaža pomirja, sprošča telo in boža dušo.

close-up-natural-soaps.jpg

Tradicionalna terapevtska tajska masaža

Tradicionalna tajska masaža je močnejša terapevtska masaža, ki se izvaja z različnimi terapevtskimi tehnikami in razteznimi vajami ter pritiski na energijske točke po telesu.

Sestavljena je iz kombinacije akupresure (pritiski na akupresurne točke na telesu), raztegovanja (nekateri pravijo tej masaži tudi pasivna oblika joge) ter obdelave glavnih desetih energijskih linij ali kanalov (vsak energijski kanal, sen, ima vpliv na fizično telo in njegove notranje organe) vzdolž telesa. Ko se ti kanali, po katerih se pretaka energija, zamašijo ali prekinejo, pride do bolezni ali bolečine. Izkušena in strokovno usposobljena terapevtka tradicionalne tajske masaže s pritiskanjem, gnetenjem in raztegovanjem odstrani te zamaške in vozle ter znova vzpostavi neoviran pretok energije skozi telo.

 

Pri tej masaži se ne uporabljajo olja, stranka je oblečena v ohlapna oblačila, ki omogočajo gibanje. Masaža se začne s stimulacijo akupresurnih točk na stopalih in nogah, nadaljuje z raztezanjem in masiranjem celotnega telesa in konča pri sproščajoči masaži glave. Strokovno usposobljena terapevtka z manipulacijo telesa spretno premika strankino telo v jogi podobne drže in ga razteguje. Pri tem uporablja počasne in previdne pritiske z dlanjo, konicami prstov, komolcem, kolenom ali stopalom.

Tradicionalna tajska masaža je v rokah izkušene terapevtke zelo individualna izkušnja, posebej prilagojena vsaki posamezni stranki: od sproščajoče in pasivne masaže s počasnim masiranjem z dlanmi za zmanjšanje stresa, do energijske, globoke masaže z uporabo komolcev in kolen, s katerimi terapevtka izvaja močnejše pritiske, ob spremljavi raztezanja, oprijemov in zasukov strankinega telesa.

Vsaka drža počasi in ritmično prehaja v naslednjo. Blage ali trde in močne tehnike dotika se uporabljajo za ustvarjanje edinstvene in zdravilne izkušnje, kombinacije sproščajoče in pomlajevalne oblike pasivne joge, Tai Chi-ja in vzhodnjaške masažne tehnike.

Stranke se vodi skozi celoten obseg gibanja, kar ima za posledico boljše počutje in zmanjšanje stresa, hkrati pa z uravnoteženjem energijskih kanalov spodbuja proces razstrupljanja. Vsaka masaža se prilagaja posameznikovem ustroju telesa in individualnim potrebam vsake stranke.

Izbirate lahko med 60 ali 90 minutno masažo.

tajskamasazazvrocimoljem.jpg

Tradicionalna terapevtska tajska masaža z vročim oljem

Tajska masaža z vročim oljem je protibolečinska regeneracijska masaža, ki izboljšuje prekrvavitev, zmanjšuje bolečine v sklepih in mišicah, ter ohranja vitalnost. Masaža obnavlja kožo ter ohranja njen mladosten videz, sprošča telo in blagodejno vpliva na počutje.

 

Najprej se izvede piling telesa, s katerim odstranimo odmrle kožne celice, nato sledi polivanje s toplim aromatičnim oljem, ki ga prej segrejemo nad svečko, ter nežno masiranje, s katerim vtiramo olje v kožo in mišice.

Masaža traja 60 minut in se izvaja na golo telo na masažni mizi. 

 

close-up-beautiful-african-woman-enjoying-massage-spa-salon copy.jpg

Kombinacija tradicionalne terapevtske tajske masaže z olji

Kombinacija tradicionalne tajske masaže in masaže z olji je masaža, ki z oljem raztegne in sprosti mišice, da so mišice bolj sproščene. Dober spanec. 

 

Izbirate lahko med 70 ali 90 minutno masažo.

aromatska masaza.jpg

Tradicionalna terapevtska tajska aroma masaža

Tajska aroma masaža je v primerjavi z močnejšo tradicionalno tajsko masažo manj intenzivna, bolj mehka ter sproščajoča in kot taka še posebej primerna za tiste, ki tajsko masažo preizkušajo prvič.

Z gnetenjem in glajenjem vtiramo dišeča eterična olja v mišice in mehka tkiva celega telesa, s stimulacijo akupresurnih točk pa uravnavamo in vzpodbujamo pretok življenjske energije in s tem učinkovito blažimo stresna in tesnobna občutja.

Tajska aroma masaža popolnoma sprosti napetosti v mišicah, lajša bolečine, blagodejno vpliva na prekrvavitev telesa ter neguje kožo, s pomočjo hladilnega aromatičnega balzama pa hkrati tudi sprosti in zbistri duha.

Tajska aroma masaža je primerna za vse ljudi, ki so pod stresom, športnike, starostnike, ter ljudi, ki potrebujejo sprostitev, pomiritev in regeneracijo.

Izbirate lahko med 60 ali 90 minutno masažo.

vrocikamni.jpg

Tradicionalna terapevtska tajska masaža z vročimi kamni

Tajska masaža z vročimi kamni blaži napetost, ki jo povzroči stres in njegove učinke, kot so glavobol, nespečnost, prebavne težave in depresijo. Pri tej masaži se uporabljajo naravno zglajeni vroči kamni vulkanskega izvora, ki ustvarjajo prijeten občutek globoke sprostitve.

Toplota, ki jo oddajajo vroči kamni, naoljeni z eteričnimi olji, prodira skozi kožo globoko v mišice, ki postanejo mehke in prožne.

Masaža pomaga pri lajšanju bolečin v mišicah in sklepih, bolečinah v hrbtu, pospešuje prekrvavitev, iz telesa izloča odvečne nezdrave snovi, povečuje ravnovesje celotnega telesa in pripomore k dobremu počutju.

 

obraz.jpg

Tradicionalna terapevtska tajska masaža obraza, vratu in lasišča

Tajska masaža obraza, vratu in lasišča zmanjšuje in lajša napetosti in bolečino na področju glave, hrbta in ramen, ki nastanejo kot posledica stresa in dolgotrajne, nepravilne in prisilne drže pri delu za računalnikom.

Pomaga pri blaženju glavobola in nespečnosti, odpravlja napetosti v ramenih in vratu, mravljinčenje v rokah in bolečine v križu. Posebej je priporočljiva za vse, ki veliko sedijo in imajo zaradi tega težave in bolečine v ramenskih sklepih, vratu, rokah in hrbtu.

S pritiski na točke na glavi blagodejno vplivamo na lajšanje stresa. S pritiskanjem, gnetenjem in gladenjem akupresurnih točk in mišic ob hrbtenici, se sprostijo zastoji in prekinitve energijskih poti. Z masiranjem posameznih točk, mišic in mehkega tkiva na vratu ter ramenskem obroču, odpravljamo bolečine, zatrdline, vozle in napetosti v ramenih in vratu.

Masaža blaži stres, izboljšuje koncentracijo, stimulira prekrvavitev kože, gladi gube in izboljša prožnost kože. Poživi in obnovi lasišče ter okrepi lase, odpravlja napetost v vratu in glavi ter sprošča predel dekolteja.

masaza hrbta.jpg

Tradicionalna terapevtska tajska masaža hrbta

Tajska masaža hrbta deluje veliko globlje kot klasična masaža. Pri masaži se uporabljajo palice, dlani, komolci in kolena.

S pritiskanjem, gnetenjem in gladenjem akupresurnih točk in mišic ob hrbtenici, se sprostijo zastoji in prekinitve energijskih poti. Z masiranjem posameznih točk, mišic in mehkega tkiva na hrbtu, odpravljamo bolečine, zatrdline, vozle in napetosti.

Tajska masaža hrbta nudi takojšnje olajšanje telesne napetosti in vas tako razbremeni nakopičenega stresa.

Deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje.

masazastopal.jpg

Tradicionalna terapevtska tajska masaža stopal

Tajska masaža stopal je energetska masaža, pri kateri se s posebno ročno tehniko, tudi s pomočjo lesenih palčk, izvaja pritisk na točno določene točke (cone) na stopalih. Vsak organ v telesu je namreč povezan z refleksno točko na stopalu – pritisk na te točke blagodejno vpliva na organe.

Z masažo stopal odkrivamo blokirane energetske kanale in jih s pritiskanjem sprostimo ter spodbudimo pretok življenjske energije skozi telo, kar izboljša delovanje notranjih organov in tako odpravi številne zdravstvene težave.

Tajska masaža stopal izboljša počutje in pospeši pretok energije in krvi po telesu, poživlja, razstruplja telo, krepi imunski sistem, izboljša koncentracijo, vzpostavi notranje ravnovesje in blagodejno vpliva na kvaliteto življenja. Je zelo sproščajoča, po njej je telo osveženo in pripravljeno na nove napore.

E-novice

Ambulante Krško

ARISTOTEL Krško
Kolodvorska ulica 7a
8270 Krško
07 49 03 000
info@aristotel.si
aristotel.si

Ambulante Novo mesto

ARISTOTEL Novo mesto
Gubčeva ulica 22
8000 Novo mesto
07 33 82 002
infonm@aristotel.si

Uradni podatki

ARISTOTEL, zdravstveni center d. o. o.
Ulica Ilije Gregoriča 18a
8270 Krško
ID za DDV: SI56195630
IBAN: SI56 6000 0000 0235 490 (LON d. d.)

IBAN: SI56 0315 5108 7549 280 (SKB d. d.)

IBAN: SI56 1010 0005 8431 243 (Intesa Sanpaolo d. d.)