Zdravstveni center Aristotel praznuje tretjo obletnico selitve v nove prostore!

4. 11. 2019

Aristotel se je pred tremi leti, natančneje 2. 11. 2016, preselil iz najemniških prostorov z zgolj 350 m2 v nove prostore obnovljenega in dozidanega objekta na Kolodvorski 7a in tako omogočil izvajanje zdravstvenih storitev na 1180 m2.

Da je bila investicija nujno potrebna in upravičena potrjuje dejstvo, da smo v teh treh letih odprli kar 12 novih samoplačniških specialističnih ambulant ter tretjo koncesijsko družinsko ambulanto.  Aristotel je tako v dvajsetih letih delovanja postal sodoben zdravstveni center, ki se lahko postavi ob bok podobnim centrom v tujini, naša vizija pa se nadaljuje v smeri razvoja postati eden izmed vodilnih zasebnih polikliničnih zdravstvenih centrov v Sloveniji. Na prvo mesto smo vedno in bomo tudi v prihodnje postavljali pacienta, kakovostno in strokovno zdravstveno storitev ter sodoben pristop tudi s pomočjo tehnologije. Dokazali smo, da tovrstno poslanstvo ni v nasprotju s poslovnimi strateškimi usmeritvami, saj smo že od leta 2015 naprej vsako leto prejemniki certifikata zlate bonitetne odličnosti (Bisnode). Posebna pozornost se posveča zaposlenim in zunanjim sodelavcem, saj delujemo v dejavnosti, kjer so kadrovski resursi precej omejeni, 35 zaposlenih in še toliko zunanjih sodelavcev pa smo temelj odličnih zdravstvenih storitev.

Načrtov za prihodnost nam ne zmanjkuje, kar uresničujemo s širitvijo naših storitev, kmalu tudi s širitvijo prostorov. Vedno pa boste v ospredju Vi, spoštovani pacienti oziroma uporabniki ter partnerji, zato Vam ob tem jubileju v mesecu novembru priznavamo 3% popust v vseh samoplačniških ambulantah ter vas počastimo s kavico v naši kavarni.

E-novice